KMO Portefeuille

De KMO-portefeuille is een interactieve subsidiemaatregel waarlangs ondernemers jaarlijks tot € 40,000 aan subsidies kunnen bekomen van de Vlaamse overheid ter ondersteuning in de verdere ontwikkeling van hun processen van ondernemen en het innoveren van hun zaak.  Concreet wil dit zeggen dat wanneer je over een BTW-nummer beschikt, je in aanmerking komt voor de KMO-portefeuille.  ASAP Nails & Beauty is erkende opleidingsverstrekker / dienstverlener en hierdoor komen alle opleidingen van minstens € 100 excl. BTW in aanmerking voor deze subsidiemaatregel.

 

Registratie

Nooit eerder gewerkt met KMO-portefeuille?  Dan is het belangrijk om je aan te melden via de volgende link:  www.agentschapondernemen.be/thema's/kmo-portefeuille

  • Klik op de groene knop rechts: Login KMO-portefeuille
  • Meld je aan met je identiteitskaart.  Houd je pin-code van je identiteitskaart alsook een identiteitskaartlezer bij de hand.  

Registreer je onderneming en vul de gegevens aan.  Enkele dagen na de registratie ontvang je per post een URL-code waarmee je je online moet aanmelden en identificeren met je elektronische identiteitskaart.  Eens deze registratie is voltooid, kan je genieten van kortingen tot -30% op de door jouw gekozen opleiding van minstens € 100 excl. BTW.

Subsidie aanvragen

Schrijf je in voor één van onze opleidingen via onze website:  http://beautyschool.asap-nails.com

Geef aan in de mededeling dat je wenst te betalen met KMO-portefeuille.  Je ontvangt de factuur voor de opleiding.  Betaal het BTW-bedrag op rekening van ASAP Nails & Beauty, ter reservatie van je plaats voor de gekozen opleiding.  Om subsidie aan te vragen surf je vervolgens naar: www.agentschapondernemen.be/themas/kmo-portefeuille.

  • Klik op de groene knop rechts: Login KMO Portefeuille en vervolgens op
  • NIEUW PROJECT.

Duid de dienstverlener aan

  • voer ASAP Nails & Beauty bvba of
  • erkenningsnummer: DV.O204380 in

Vul de gevraagde gegevens verder aan.

Eens je de aanvraag afgerond hebt, ontvangen wij (ASAP Nails & Beauty) een email van de KMO-portefeuille ter goedkeuring van je projectaanvraag.  ASAP Nails & Beauty keurt je projectaanvraag goed wanneer het BTW-bedrag op onze rekening werd ontvangen.  Vervolgens krijg jij hiervan bevestiging van de KMO-portefeuille en is het belangrijk om het gevraagde percentage van het lesgeld in de elektronische portefeuille te storten.  De overheid stort zijn bijdrage eveneens in deze portefeuille.  Het is belangrijk dat, eens alle gelden in de elektronische portefeuille zitten, je bevestigd dat het geld mag worden overgemaakt aan ASAP Nails & Beauty.

 

Vragen?

Heb je vragen m.b.t. de KMO-portefeuille, dan kan je terecht op volgende link:

www.agentschapondernemen.be/artikel/faq-veel-gestelde-vragen

Je kan eveneens telefonisch contact nemen met het nummer

1700