Aaah Valentijn… Geliefden geven elkaar extra aandacht, harten gaan wat sneller slaan en romantiek hangt in de lucht. Deze hoogdag van de liefde laten we niet aan ons voorbij gaan bij ASAP Nails & Beauty! Want wat is Valentijnsdag zonder Valentijnsnagels?! Pak extra uit voor deze romantische feestdag. In dit blogartikel vertellen wij je alles over de laatste nageltrends voor Valentijnsdag. Van de mooiste kleuren tot de leukste nail art. De nagels van je klanten hebben er nog nooit zo lovable uitgezien!

KIES JE FAVO KLEUR
Er zijn veel verschillende kleuren die geschikt zijn voor echte Valentijnsnagels. De populairste kleuren die hiervoor worden gebruikt zijn:

  • Rood: Rood wordt geassocieerd met liefde en passie, en is een populaire keuze voor Valentijnsdag.
  • Roze: Roze is een andere populaire keuze voor Valentijnsdag, omdat het vaak wordt geassocieerd met romantiek en liefde. Rood en roze worden daarnaast ook vaak gecombineerd.
  • Wit: Wit wordt meestal als accentkleur gebruikt omdat het een frisse en schone uitstraling heeft.
  • Goud en zilver: Goud en zilver geven een luxe en feestelijke uitstraling en worden daarom regelmatig als accentkleur gebruikt.
  • Zwart: Misschien niet voor de hand liggend, maar zwart kan worden gebruikt als accentkleur om een meer stoere look te creëren.


NIEUWE ABSTRACT® BRUSH N' COLOR COLLECTIES
Abstract® Professional Products speelt graag in op het seizoen en lanceert twee nieuwe Brush N’ Color collecties met uiterst romantische kleuren.

Crazy In Love
De Abstract® Brush N’ Color collectie Crazy In Love weerspiegelt het gevoel van die ene speciale persoon Walking Into My Heart. De Lucent Dreams zijn passioneel. Owww yes, Set My Soul On Fire! Met een kleur uit deze collectie voel je je verleidelijk en super sexy. Eindelijk… Reality Better Than Dreams.


Love @ First Sight
Een onverwachtse ontmoeting Caught My Eye en zorgde voor een Golden Haze. Verliefdheid zet je geest en lichaam in vuur en vlam, daarom introduceren we de allereerste Abstract® thermo cat eye. Ervaar Losing Sleep door deze opwindende gel polish die van kleur verandert. Voel je het al? Hearts Beating Fast bij het zien van de Abstract® Brush N’ Color cat eye collectie. It's Love @ First Sight!


Bekijk onderaan dit artikel zéker ook de Instagram Live met Abstract® Founder Sofie Devlieger en leer deze nieuwe must-have, LIMITED collecties kennen!

NAIL ART TO LOVE
Ga je all-out voor Valentijnsdag? Maak dan een mooi ontwerp op de nagels, geheel in Valentijns-thema! Creëer hartjes of andere liefdevolle nail art met een dotting tool of een klein penseel. Voor snelle en indrukwekkende nail art kun je ook gebruik maken van Water Decals of de stempelplaatjes van MoYou London.

De Water Decals van Abstract® zijn nail art motiefjes die je zorgvuldig uitknipt en daarna even laat weken in water. Het losgekomen motiefje plaats je daarna op de nagel en werk je af met top coat.

MoYou London heeft het grootste assortiment stamping nail art designs in de nagelindustrie. Met behulp van gegraveerde stempelplaten, stempelnagellak en een silicone stamp, creëer je designs op de nagels in enkele seconden.


WE GAAN LIVE OP INSTAGRAM!
Ben je benieuwd hoe de Abstract® Ambassadors de mooiste Valentijnsnagels maken? Volg dan de live video’s op de Instagrampagina @abstract_professional_products van 18.01.2023 tot 02.02.2023! Kan je er niet live bij zijn? Geen zorgen. We zullen de video’s ook aan onze blog toevoegen zodat je ze altijd terug kan kijken. Hopelijk zien we je dan!

Bekijk hier alvast de live met Sofie Devlieger over de nieuwe Abstract® Brush N’ Color collecties: