Menu
Winkelwagen

Nail Art Inspiratie RSS Feed

18 jan. Ontdek de trend: sweater nails
ShopASAP 0 4021
Ontdek de trend: sweater nailsBen je op zoek naar een nieuwe en unieke nagelstijl om je look dit seizoen een boost te geven? Denk dan eens aan sweater nails! In dit artikel ontdek je wat dit is en leer je hoe je deze prachtige nagelstijl zelf kunt creëren. Laat je inspireren en maak je klaar om je n..
20 sep. Vier de liefde met Valentijn Nail Art! ❤️
0 7667
Aaah Valentijn… Geliefden geven elkaar extra aandacht, harten gaan wat sneller slaan en romantiek hangt in de lucht. Deze hoogdag van de liefde laten we niet aan ons voorbij gaan bij ASAP Nails & Beauty! Want wat is Valentijnsdag zonder Valentijnsnagels?! Pak extra uit voor deze romantische feestdag..
20 sep. Black Valentine - Airbrush Step By Step
0 7633
Airbrush op kunstnagels is een geweldige manier om een ​​unieke en prachtige look te creëren voor Valentijn. Met de juiste technieken en materialen kun je prachtige, romantische ontwerpen maken die perfect zijn voor deze speciale gelegenheid. Een van de eerste dingen waar je rekening mee moet houden..
20 sep. Liefde is een kaartspel - Nail Art Inspiratie
0 7417
Liefde is een kaartspel met jokers en pokers… Abstract® Ambassador Anke Meulewaeter heeft mooie herinneringen aan haar kindertijd bij het liedje ‘Liefde is een kaartspel’ en baseerde een prachtige nagelset op dit nummer! ”Toen ik onlangs dit nummer op de radio hoorde was het thema voor mijn Valentij..
20 sep. Pastelkleurige Nail Art voor Pasen
0 2823
Met Pasen voor de deur is het tijd om de nagels van je klanten te voorzien van een prachtige pastelkleurige make-over. Of ze nu kiezen voor een zachte babyblauwe tint, een mintgroene kleur of een lieflijk roze, pastelkleuren zijn dé trend van dit seizoen. Maar waarom zou je het daarbij laten? Met na..
20 sep. Bruidsnagels Inspiratie
1 10124
Een bruiloft is een van de meest bijzondere dagen van je leven. Als bruid wil je er op je allerbest uitzien en je bruidsnagels vormen een essentieel onderdeel van je totale look. Van de nieuwste trends tot verzorgingstips en stijlkeuzes, in deze blogpost delen we alles wat je moet weten over bruidsn..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6