Met Pasen voor de deur is het tijd om de nagels van je klanten te voorzien van een prachtige pastelkleurige make-over. Of ze nu kiezen voor een zachte babyblauwe tint, een mintgroene kleur of een lieflijk roze, pastelkleuren zijn dé trend van dit seizoen. Maar waarom zou je het daarbij laten? Met nail art kun je deze pastelkleurige nagels omtoveren tot echte kunstwerkjes.

GA VOOR PASTEL
Met de lente in volle gang is het heerlijk om de vrolijke en lichte kleuren te omarmen. Laat de nagels stralen met een leuke en creatieve nail art. Ga bijvoorbeeld voor een minimalistische look met simpele strepen en stipjes in verschillende pasteltinten. Of geef een French manicure een vrolijke twist met een subtiel bloemetjespatroon op de nageltips of gebruik de Abstract® Rubber Glitter Velvet top coat voor een uniek effect.


In de nieuwe collecties van Abstract® Marshmellow Dreams en Strike A Pose vind je alle pastelkleurtjes die je nodig hebt dit seizoen.

NAIL ART IDEEËN VOOR PASEN
Heb jij een vaste hand en wat meer ervaring met nail-art? Ga dan voor een ingewikkelder design, zoals het schilderen van een paashaas of paaseieren. Of laat de nagels schitteren met glitters, steentjes en metallics in combinatie met pasteltinten. 

MoYou London heeft zelfs een exclusieve Paascollectie waarmee je de leukste designs kunt stempelen. Ontdek de MoYou collectie hier.


TOVER NAGELS OM TOT KUNSTWERKJES
Laat je creativiteit de vrije loop en tover de nagels van je klanten om tot echte kunstwerken. Met prachtige en vrolijke nagels wil iedereen gezien worden tijdens de Paasdagen en dit hele lenteseizoen!