Lash Volume Lift


LVL of Lash Volume Lifting is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gekruld en gelift worden zonder daarvoor gebruik te maken van wimperextensions of mascara. Een LVL behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Bij Lash Volume Lifting wordt er gebruik gemaakt van silicone pads die niet schadelijk zijn voor de wimperhaartjes en waarmee wimpers tijdens de behandeling vanaf de wortel gelift worden. Deze behandeling heeft een duurzaamheid van 6 tot 9 weken.


WAT MAG JE VERWACHTEN?

Lash Volume Lifting is een alternatief voor klanten die even een pauze willen inlassen na diverse wimperextensionbehandelingen, klanten die allergisch zijn aan wimperlijm of geen wimperextensions willen dragen. De behandeling is erg geliefd en biedt een duurzaam resultaat en duurt amper 60 minuten. Tijdens de opleiding Lash Volume Lifting leer je alles over deze unieke methode om natuurlijke wimpers te liften. Na het doornemen van het stukje theorie ga je onmiddellijk aan de slag.


VOOR WIE?

Voor wie de Lash Volume Lifting behandeling wil aanbieden. Geen voorkennis vereist.


MEEBRENGEN

Dekentje, kussen of beenrol.


MODEL

Model zonder make-up, aanwezigheid nodig om 10u.


NA DE WORKSHOP

Aan het einde van de opleiding en mits de vaardigheden voldoende in de vingers zitten ontvang je het Perfect Eyelash Lash Volume Lifting certificaat.Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 19