Welkom bij de ASAP Nails & Beauty Academy

ASAP Nails & Beauty staat garant voor professionele en kwalitatieve opleidingen in alles wat met nagelstyling en schoonheid te maken heeft.  Met ruim 10 jaar ervaring, een erkenning door de Vlaamse Overheid en bekroond met het Qfor kwaliteitslabel, ben je bij de ASAP Nails & Beauty Academy zeker aan het juiste adres.

Onze leslokalen zijn uitgerust met de juiste inrichting en materialen zodat je op een professionele manier kan en leert werken.


Opleidingen op maat gesneden

Voor het volgen van onze opleidingen is geen voorkennis vereist.  Onze opleidingen bevatten een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk.  Wij geloven enkel in een professionele opleiding.  Om de kwaliteit van onze opleidingen en workshops te garanderen, werken we met kleine groepjes van 4 tot maximaal 8 cursisten.  Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze opleidingen garanderen en iedereen een persoonlijke begeleiding bieden.  Om de evolutie van je prestaties te kunnen opvolgen en waar nodig bij te sturen, werken we op "echte" modellen, dit is de enige manier om na de opleiding een goede start te nemen.  

De ASAP Nails & Beauty Academy biedt de mogelijkheid om opleidingen te volgen op het voor jouw best passende tijdstip.  Overdag, 's avonds, of op zaterdagvoormiddag.  Opleidingen op maat zijn eveneens mogelijk.  Neem hiervoor per mail contact met ons op. ( mail: education@asap-nails.com )


Topmerken

Om je een perfecte kwaliteit te garanderen, werken we uitsluitend met topmerken.  Als erkend opleidingscentrum, maken wij deel uit van een internationaal netwerk van professionele opleidingscentra en volgen we de strenge richtlijnen en opgelegde werkwijzen nauwgezet op.  Wij innoveren en vernieuwen jaar na jaar ons opleidingsprogramma om cursisten steeds de nieuwste technieken aan te leren.  Al onze opleidingen zijn specifiek ontwikkeld om je te helpen één van de besten in het vak te worden.  Deze kwaliteitsgarantie zal je onderscheiden van collega's.


Docenten

Head of Education Sofie Devlieger en haar team behoren tot de top van België en ver daarbuiten.  Meervoudige kampioenen die zichzelf blijven bijscholen en gekwalificeerd zijn volgens Amerikaanse normen.  Onze docenten zijn gepassioneerd om je alles te leren wat zij in hun mars hebben. 


Waarom voor een opleiding bij ASAP Nails & Beauty kiezen?

  • kleine groepjes van maximum 8 cursisten
  • geen overvolle klassen
  • persoonlijke begeleiding, zowel tijdens als na de opleiding
  • meer dan 10 jaar ervaring
  • erkend opleidingscentrum
  • Qfor kwaliteitscertificaat
  • waar kampioenen getraind worden.

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4