Welkom bij de ASAP Nails & Beauty Academy

ASAP Nails & Beauty staat garant voor professionele en kwalitatieve opleidingen in alles wat met nagelstyling en schoonheid te maken heeft.  Met meer dan 10 jaar ervaring, een erkenning door de Vlaamse Overheid en bekroond met het Qfor kwaliteitslabel, ben je bij de ASAP Nails & Beauty Academy zeker aan het juiste adres.


Gesubsidieerde opleidingen

Wist je dat onze erkenning door de Vlaamse Overheid ervoor zorgt dat je gebruik kan maken van de KMO-portefeuille voor het volgen van onze opleidingen en geniet van 30% korting op alle opleidingen vanaf €100 excl. BTW. 


Professionele Opleidingen

De ASAP Nails & Beauty Academy biedt de mogelijkheid om opleidingen te volgen op het voor jou best passende tijdstip. Overdag, 's avonds of zelf zaterdagvoormiddag.

Voor het volgen van onze opleidingen is geen voorkennis vereist. Onze opleidingen bevatten steeds een stukje theorie en een uitgebreid stuk praktijk. Wij geloven enkel in professionele opleidingen. Om de kwaliteit van onze opleidingen en workshops te garanderen, werken we met kleine groepen van 4 tot maximum 8 cursisten. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze opleidingen garanderen en iedereen een persoonlijke begeleiding bieden.

Om de evolutie van je prestaties te kunnen opvolgen en waar nodig bij te sturen, werken we op "echte" modellen, dit is de enige manier om na de opleiding een goede start te nemen. 


The Gold Standard

Om een perfecte kwaliteit te kunnen garanderen, werken we uitsluitend met topmerken. Als erkend opleidingscentrum maken we deel uit van een wereldwijd netwerk van professionele opleidingscentra en volgen we de strenge normen en richtlijnen alsook de door de fabrikant opgelegde werkwijzen nauwgezet op.

Jaar na jaar innoveren en vernieuwen we ons opleidingsprogramma om onze cursisten steeds de allernieuwste en meest vooruitstrevende technieken aan te leren.

Alle opleidingen zijn specifiek ontwikkeld om je te helpen één van de beste in het vak te worden. Deze kwaliteitsgarantie zal je onderscheiden van je concullega's. 


Getraind door kampioenen

Aan het hoofd van de ASAP Nails & Beauty Academy staat Sofie Devlieger, founder & owner van ASAP Nails & Beauty beladen met tal van internationale prijzen en awards. Met trots mag gezegd worden dat het team van ASAP Nails & Beauty Academy tot de absolute top behoort en bekend is tot ver buiten de landsgrenzen. Gekwalificeerd volgens internationale normen zijn onze docenten gepassioneerd om je alles aan te leren volgens de meest vooruitstrevende technieken en methodes.


Waarom voor een opleiding bij de ASAP Nails & Beauty Academy kiezen?

  • Persoonlijke begeleiding zowel tijdens als na de opleiding.
  • Kleine groepjes van maximum 8 cursisten.
  • Ruime ervaring
  • Erkende opleidingsverstrekker door de Vlaamse Overheid.
  • Bekroond met het Qfor kwaliteitslabel.
  • Dé school waar kampioenen getraind worden.


Locatie

Al onze opleidingen gaan door in ons filiaal te Brugge, gelegen in de Lieven Bauwensstraat 19, industriezone Waggelwater. We beschikken over een ruime privé parking en zijn eveneens makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Per trein, halte: Brugge Sint-Pieters. Per bus, halte 23 Brugge Post.