Merk: ASAP Nails & Beauty
Model: PolygelPedicure191219
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 100,00 excl.

Inschrijven Polygel Toepassing In Pedicure | Start: 19 december 2019

Data:

  • Donderdag 19 december 2019 van 14.30 uur tot 17.30 uur.

Locatie:

ASAP Nails & Beauty bvba | Lieven Bauwensstraat 19 | 8200 Brugge

 

Afwezig voor een opleiding
De ASAP Nails & Beauty Academy engageert zich om je altijd volgens de nieuwste technieken op te leiden.  Hiervoor worden docenten ingehuurd die het beste van zichzelf geven en met de nodige passie en geduld je de technieken willen meester maken.
Een inschrijving is definitief wanneer je het bedrag van de opleiding of in geval van gebruik van de KMO-portefeuille, het BTW-bedrag betaald hebt op rekening van ASAP Nails & Beauty bvba.
Door middel van de betaling ga je akkoord met de vooropgestelde data en uren en ga je het engagement aan om deze afspraken na te komen.  Wanneer je zonder verwittigen niet aanwezig bent tijdens de opleiding, is er GEEN MOGELIJKHEID om inschrijfgeld terug te vorderen of om kosteloos de opleiding op een ander tijdstip te volgen.
Kan je omwille van een gegronde reden niet aanwezig zijn voor een les, dan vragen wij om ons dit minstens 24u op voorhand te laten weten.  Wij zullen er dan alles aan doen om je nieuwe cursusdata voor te stellen  en de betaalde cursus te herboeken.

Tags: pedicure
Gerelateerde producten