Wimper - en wenkbrauwstylist

Wimper- & Wenkbrauwstylist

Welkom in de wereld van Lash Lift Brow by Abstract. Lash Lift Brow is ‘the new kid on the block’ op het gebied van wimper- en browstyling.

Abstract staat bekend voor het continue streven naar het introduceren van de meest innovatieve en kwalitatieve producten. Lash Lift Brow staat garant voor intensieve en hoogstaande opleidingen, maximale ondersteuning tijdens en na de opleiding, superieure service en vooral een top-kwaliteit die jouw werk als (toekomstig) wimperstylist(e) makkelijker maken. Ons enthousiaste team docenten streeft naar perfectie en kijkt ernaar uit je op te leiden tot gecertificeerd stylist(e).


Waarom voor een opleiding bij ASAP Nails & Beauty Academy kiezen?

ASAP Nails & Beauty Academy sleutelt jaarlijks haar opleidingen bij, dit op basis van zowel onze praktijkervaring als onze ervaring in en tijdens het lesgeven. Daarom hebben we ervoor gekozen om vanaf oktober 2019 ons eigen pad te bewandelen met het merk Lash Lift Brow van Abstract voor alle wimper- en wenkbrauw gerelateerde opleidingen. Omdat we van mening zijn dat behandelingen die uitgevoerd worden rondom de ogen een specifieke kennis vereisen en veel meer zijn dan “maar één les” volgen, starten we met de implementatie van case studies. Deze zijn praktijkoefeningen die je thuis uitvoert en waarvan je ons foto’s toestuurt. De case studies maken integraal deel uit van het certificatieprogramma.


  • Ervaren team docenten.
  • Kleine groepen (max. 4 cursisten/les).
  • Intensieve opleidingen.
  • Praktijkoefening.
  • Dé meest innovatieve en kwalitatieve producten.

Vaardigheden Opfrissen?

Heb je reeds eerder een opleiding gevolgd en wil je je vaardigheden opfrissen of een bepaalde techniek nog beter in de vingers krijgen? Dat kan! Op vertoon van een eerder behaald certificaat kan je instromen in de door jou gekozen of de door ons geadviseerde les. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Prijs per losse les van 7 uur is € 175 excl. BTW. Mail naar education@asap-nails.com om alle mogelijkheden te overleggen.