Suikerontharing

Do It Sweet met Royx Pro

Suikerontharing is een absolute meerwaarde voor het vooruitstrevende en kwalitatieve schoonheidssalon dat zich wil onderscheiden van zijn collega’s.

De suikerpasta’s van Royx Pro bieden een professioneel en natuurlijk alternatief voor de klassieke ontharing met hars. Ontharen met suikerpasta wordt als minder pijnlijk ervaren, veroorzaakt geen irritatie en is volledig natuurlijk.

Het ontharen met suiker of het “suikeren” is qua werkwijze zeer verschillend dan dat van het klassiek ontharen met hars. Daarom organiseren ASAP Nails & Beauty in samenwerking met Royx Pro België op regelmatige basis de suikerontharingsopleidingen. De suikerontharingstrainingen worden door gediplomeerde waxingexperts gegeven die in de praktijk staan en met veel liefde voor het vak hun kennis en “know how” doorgeven.

Het hoe, wat en waarom van suikerontharing wordt tot in de details uitgelegd tijdens onze suikerontharingsopleidingen. Hoe een klant overtuigen van de voordelen van een suikerontharing in plaats van een klassieke ontharing met hars? En welke zijn nu alle voordelen van het suikeren? We leggen alles uitvoerig en met véél passie aan je uit, tijdens onze opleidingen.