Wimper - en wenkbrauwstylist

Wimper- & Wenkbrauwstylist

Welkom in de wereld van Perfect Eyelash. Perfect Eyelash is het snelst groeiende en meest innovatieve merk op de Europese markt als het gaat over wimper- en wenkbrauwproducten. Wimper- en wenkbrauwextensions maar ook Lash Volume Lifting en de Perfect Brow HD Sculpting, zijn een greep uit de specialiteiten van dit prachtige merk. Zowel Sofie Devlieger van ASAP Nails & Beauty als Set Moosavi van Perfect Eyelash dragen service, kwaliteit en ondersteuning hoog in het vaandel. De match tussen beide bedrijven was dus “meant-to-be”. De ASAP Nails & Beauty is de officiële partner van Perfect Eyelash en in onze academy word je tot gekwalificeerd wimper- en wenkbrauwstylist opgeleid. Ons enthousiast team docenten kijkt er naar uit om je op te leiden tot succesvol Perfect Eyelash Specialist(e).


Waarom voor een Perfect Eyelash opleiding bij de ASAP Nails & Beauty Academy kiezen?

  • Meest ervaren team docenten op het gebied van wimper- en wenkbrauwbehandelingen in Europa.
  • Kleine groepjes en privéaandacht gegarandeerd.
  • Maximaal 4 deelnemers.
  • Intensieve ééndaagse opleidingen.
  • Kostenlose Follow-Up opleidingen.
  • Dé beste producten met dé beste kwaliteit.

Vaardigheden Opfrissen?

Heb je reeds een opleiding van Perfect Eyelash gevolgd en wil je je vaardigheden opfrissen of een bepaalde techniek nog beter in de vingers krijgen? Dat kan! Op vertoon van een eerder behaald certificaat kan je instromen in de door jou gekozen of de door ons geadviseerde les uit ons programma. Voorafgaande planning van deze les is noodzakelijk!Prijs per losse les van 3 uur is € 89 excl. BTW. Contacteer ons voor de mogelijkheden via email:education@asap-nails.com.


Omscholingsworkshop?

Wil je met Perfect Eyelash leren werken? Volg dan een omscholingsworkshop. Tijdens deze workshop leer je op een optimale manier met het door jou gekozen producten te werken. Voorafgaande planning van deze les is noodzakelijk.De omscholingsworkshop is GRATIS bij aankoop van het startpakket. Contacteer ons voor de mogelijkheden via email: education@asap-nails.com.


Privé opleiding?

Drukke agenda? Niet in de gelegenheid om een groepsopleiding te volgen maar koester je als geen ander de ambitie om wimper- en wenkbrauwstylist(e) te worden? Dan bieden we je de mogelijkheid om de door jouw gekozen opleiding in een privé sessies te volgen. Voorafgaande planning van deze sessies is noodzakelijk (KMO-portefeuille niet mogelijk).Prijs per sessie van 3 uur, € 149 excl. BTW plus kilometer vergoeding. Contacteer ons voor de mogelijkheden via email:eline@asap-nails.com | tel. 0472 81 50 11


Wimperextensions One By One                  


HD Brow Styling