Spinnenwebben, pompoenen, vleermuizen en doodskoppen… Het is weer bíjna Halloween. Zoek jij nog naar inspiratie voor te gekke Halloween nagels? Ben je klaar om je nagels te transformeren in kleine kunstwerkjes? Duik dan met ons mee in de wereld van Halloween nail art!

Perfecte Halloween kleurenpalet

Als het op Halloween aankomt, zijn er bepaalde kleuren die perfect zijn voor deze gelegenheid:

Hoe maak je nu makkelijk griezelig goede nail art?!

Voor nail art hoef je écht niet altijd een vaste hand te hebben. Met wat hulpmiddelen maak je de mooiste en strakste nail art. Heb je al eens gewerkt met een stempelplaatje? Een stempelplaat is vaak een metalen plaat waar designs voor nail art op staan. 




    Zo makkelijk is het!

    Halloween nagels uit je favoriete films

    Dit jaar hebben we écht uitgepakt voor Halloween. We hebben te gekke stempelplaatjes om jouw Halloween nagels tot een hoger niveau te tillen! Denk bijvoorbeeld aan Scooby Doo nagels of nagels met de personages uit Beetlejuice. Een echte showstopper tijdens jeHalloween-feest!



    Of ga je gewoon voor de klassieke Halloween nagels?

    Ben jij meer van de pompoenen, vleermuizen, bloeddruppels en alle andere enge dingen die bij Halloween horen? Ook dan hebben we te gekke stempelplaatjes voor je!


    Laat je nagels stralen tijdens Halloween!

    Ben je geïnspireerd geraakt door onze Halloween nail art ideeën? Wacht dan niet langer! Duik in onze collectie en ontdek de perfecte nagellakkleuren en stempelplaatjes om jouw Halloween look compleet te maken. Of je nu gaat voor een klassieke look of iets gewaagds uit je favoriete film, wij hebben alles in huis om je nagels te laten schitteren. Bestel nu de Halloween collectie en ontdek je favoriete producten!