Bij ASAP Nails & Beauty zijn we altijd op zoek naar de beste tools. Niet gek dus, dat we Rubis Tweezers in ons assortiment hebben! Deze Zwitserse pincetten, gemaakt van hoogwaardig chirurgisch staal, staan bovenaan onze lijst! Zeker als het gaat om precisie en kwaliteit!

In ons Rubis assortiment hebben we drie soorten pincetten;

  • Slant (schuine) pincetten
  • Point (punt) pincetten
  • Evolution (schuin/punt) pincetten

Epileerpincet Classic Slant

De pincetten van Rubis worden met de hand gemaakt en zijn daarmee echt van topkwaliteit! De pincetten sluiten perfect aan aan de uiteinden, hebben precieze randen en hebben een armspanning die een zachte, flexibele weerstand biedt. 

De schuine uiteinden zijn perfect voor het epileren van wenkbrauwen. De puntige uiteinden aan het pincet zijn weer uitermate geschikt voor het verwijderen van ingegroeide haartjes. 

Epileerpincet Classic Point

Naast de Slant pincetten, hebben we ook Point Tweezers, of punt pincetten. Deze puntige pincetten zijn geweldig voor het verwijderen van ingegroeide haartjes, doorns en splinters. Door de punt kun je heel precies te werk gaan!


Epileerpincet Evolution

De Evolution pincetten van Rubis combineren de Slant en Point tips waardoor het van beide soorten pincetten de voordelen combineert! De Evolution is bijzonder geschikt voor het verwijderen van ingegroeide haartjes. De punt is ontworpen om de ingegroeide wenkbrauwharen naar het oppervlakte te brengen, waarna je ze met het schuine gedeelde gemakkelijk de haren kan verwijderen! Deze veelzijdige tool is onmisbaar in jouw make-up tas! 


Epileerpincet Sweezer

Licht als een veertje en gemakkelijk te gebruiken… De Sweezer pincetten van Rubis komen uit één stuk! Dit unieke design heeft als voordeel dat ze een stuk lichter zijn dan conventionele pincetten. Én… Ze zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal! Door de perfecte uitlijning van de uiteinden, is het mogelijk om de fijnste haartjes te verwijderen, zonder al te veel kracht te zetten!


Benieuwd geworden naar de epileerpincetten van Rubis?

Rubis pincetten zijn niet alleen functioneel, maar ook prachtig ontworpen. Ze zijn het perfecte voorbeeld van hoe vorm en functie samenkomen om een onmisbaar hulpmiddel te creëren! 

Of je nu je wenkbrauwen wilt vormgeven, ongewenste haartjes wil trimmen of dat ene vervelende ingegroeide haartje met precisie wil verwijderen, Rubis heeft het perfecte instrument voor jou!