Het nieuwe jaar is de perfecte tijd om beter voor jezelf te zorgen, en dat geldt ook voor je haar en nagels. Traditioneel denken we aan externe behandelingen zoals lotions en oliën, maar heb je ook weleens nagedacht over de invloed van je gezondheid op je huid, haar en nagels? Daar heeft Vitasweets de oplossing voor. Met deze suikervrije gummies geef je een boost aan je haar en nagels. Hoe dit werkt? Dat leggen we je in dit artikel uit.

Het verhaal van Vita Sweets

De oprichters van Vita Sweets, Annelien en Micheline, kennen elkaar al een lange tijd. Tijdens een aperitief hadden zij het over hoe moeilijk het is om als mama en ondernemer altijd te blijven denken aan een gezonde en variabele voeding. Een keer de lunch vergeten en kiezen voor een snelle, ongezonde snack gebeurde dan ook regelmatig. Aanvullende vitaminekuren werden vaak vergeten of kwamen “gewoon niet uit”. Dat moest anders kunnen volgens Annelien en Micheline. Zo is Vita Sweets geboren!

Hoe werkt Vita Sweets?

Er zijn Vita Sweets voor 2 verschillende doeleinden: beauty en gezondheid. De beauty gummies zijn speciaal gecreëerd om je haar en nagels sterker te maken. Deze gummies bieden je:

  • Ondersteuning van haargroei voor langer haar 
  • Steviger haar en het voorkomen van haarbreuk
  • Gezond en vol haar met een natuurlijke glans
  • Stevigere nagels en voorkomen van scheuren
  • Het voeden van binnenuit

Voor je nagels kan je na een maand al een verschil merken. Voor het haar wordt een minimale kuur van 3 maanden aanbevolen.

Naast de Hair & Nails Vita Sweets is er ook een algemene multivitamine voor zowel kinderen als volwassenen. Hiermee boost je je immuniteit en krijg je extra energie.

Begin het nieuwe jaar sterk

Geef jezelf dit nieuwe jaar het geschenk  van gezondheid en schoonheid. De producten van Vita Sweets zijn verkrijgbaar in heerlijke smaken zoals aardbei- en sinaasappelsmaak. Bestel jouw favoriet en geef je klanten die extra boost voor prachtig, glanzend haar en sterkere nagels.