Noteer alvast 2 en 3 maart in je agenda, want het ultieme shoppingfestijn is terug! Maak je klaar om ondergedompeld te worden in de opwinding van de ASAP Shopping Days, waar elk moment belooft gevuld te zijn met stijl en plezier.

Voor degenen die het al hebben meegemaakt, weten dat het een onvergetelijk avontuur is. Maar als je nog niet bij ons bent geweest, is dit je kans om een wereld van ongeëvenaarde kortingen en sensationele ontdekkingen te betreden!

Profiteer van een fantastische korting van 15% op bijna ons volledige assortiment, waardoor elke aankoop een heerlijke deal wordt. Maar dat is nog niet alles - geniet van live demonstraties, exclusieve productlanceringen en deskundig advies van onze toegewijde educatoren.

Wat zijn de Shopping Days?

Tijdens de ASAP Shopping Days sta je aan de vooravond van de nieuwste trends, terwijl je geniet van inspirerende hapjes, verfrissende drankjes en heerlijke muziek. Het zijn twee dagen van puur winkelplezier!

En voor degenen die zich gelukkig voelen, waarom niet je roulettevaardigheden testen? Wie weet welke verrassingen er wachten als je een kans waagt!

Komen dus, want winnen doe je altijd!

Wanneer zijn de Shopping Days?

• Zaterdag 2 maart 2024 van 9.30 uur tot 18 uur
• Zondag 3 maart 2024 van 9.30 uur tot 18 uur

Waar vinden de Shopping Days plaats?

The place to be?
ASAP Nails & Beauty Supply,
Lieven Bauwensstraat 19,
8200 Brugge

Pssssst...als je in het weekend echt niet kan komen. Maandag kan je ook een ganse dag genieten van onze shopping days kortingen... maar, niet verder vertellen he! ;)