De maand van de liefde is aangebroken en ook wij zijn weer hé-le-maal in de romantische sfeer! Valentijnsdag is niet alleen een tijd van liefde en genegenheid, maar ook een perfecte gelegenheid om je nagels te laten stralen met wat Valentijns nail art. Of je nu een date hebt of gewoon jezelf wilt verwennen, wij hebben de inspiratie die je nodig hebt!

Experimenteer met verschillende stijlen

Van schattige hartjes tot elegante bloemenpatronen, er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je nagels een Valentijns make-over te geven. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met verschillende designs.

Laat je inspireren door onze Pinterest!

Heb je wat extra inspiratie nodig? Neem dan zeker een kijkje op ons Pinterest bord! Van eenvoudige designs voor beginners tot geavanceerde kunstwerken voor de ervaren nagelstyliste, er is voor ieder wat wils. Vergeet niet om je favoriete pins op te slaan en te delen met je vrienden.

Deel jouw creaties met ons

We zijn altijd benieuwd naar jullie creaties. Heb je een van onze designs uitgeprobeerd of je eigen draai eraan gegeven? Deel het met ons! Gebruik de hashtag #ASAPNailsValentine op Instagram of Facebook en wie weet delen we jouw prachtige nail art op onze social media kanalen.