Droom je van een toekomst als Gel Artist? En wil je graag zo snel mogelijk van start gaan? Volg dan de Gel Artist Summer School opleiding van ASAP Nails & Beauty en leer alle knepen van het vak in minder dan 2 weken!

Onze ruime ervaring in het vak en de referentie van talrijke succesvolle studenten die aan onze Academy afstudeerden, zijn een absolute garantie voor jouw persoonlijk succes. Tijdens de Gel Artist opleiding leer je in eerste instantie om een Gel-Manicure uit te voeren en geven we je een beter inzicht over de chemie waaruit kunstnagelproducten vervaardigd zijn.

Je leert om een set gelnagels te plaatsen op tips en sjablonen volgens de klassieke en reverse methode. Het bijwerken van een bestaande set gelnagels komt eveneens aan bod, als het maken van een babyboom-look.

Leren werken met het freestoestel staat ook op het programma voor de cursisten die dit wensen. Iedereen is uiteraard vrij om te kiezen of ze een freestoestel wensen aan te schaffen en te gebruiken gedurende de lessen. Het grote voordeel is dat de handelingen met een freestoestel meteen in de praktijk geïmplementeerd worden en je op deze manier het efficiëntst en snelst leert werken.

De Gel Artist opleiding is kortom de perfect gebalanceerde opleiding om een goede start te nemen in het vak als gelnagelstylist(e).


De eerste Summer School gaat door van 10 tot en met 18 juli 2023. Inschrijven kan hier.

De tweede Summer School gaat door van 16 tot en met 24 augustus 2023. Inschrijven kan hier.

See you soon in our Academy!