Ben je het zat om te stressen over of je nagelproducten op tijd binnenkomen voor het weekend? Maak kennis met de zaterdaglevering van ASAP Nails & Beauty! Als professionele nagelstylist weet je hoe belangrijk het is om altijd over de juiste producten te beschikken. Met onze zaterdaglevering hoef je je geen zorgen meer te maken over onverwachte tekorten of vertragingen.

Waarom kiezen voor zaterdaglevering?

  • Nooit meer misgrijpen: Met zaterdaglevering ben je er zeker van dat je altijd de producten hebt die je nodig hebt, zelfs voor die last-minute afspraken.
  • Flexibiliteit: Bestel op vrijdagmiddag vóór 13:00 uur en ontvang je bestelling de volgende dag al. Ideaal als je nog iets vergeten bent of als je last-minute een nieuwe klant hebt.
  • Gemak: Bestellen via ASAP Nails & Beauty is eenvoudig en snel. Je bestelling wordt netjes bij je thuis of op je werk afgeleverd.

Hoe werkt het?

Bestel op vrijdagmiddag voor 13:00 uur en je bestelling wordt de volgende dag al tussen 9:00 uur en 18:00 uur afgeleverd*. De bezorgkosten voor zaterdaglevering bedragen €11,95,-. 

* Zaterdaglevering is alleen beschikbaar voor België & Nederland. Maximale pakketformaat is 100x70x58cm met een maximaal gewicht van 23kg.

Voor wie is zaterdaglevering?

Zaterdaglevering is ideaal voor alle professionele nagelstylisten die:

  1. Nooit meer willen misgrijpen op nagelproducten
  2. Flexibiliteit en gemak belangrijk vinden
  3. 3Tijd willen besparen

Geniet nu van de voordelen van onze zaterdaglevering!